Førstehjælps Team

Vil du være med i vores Førstehjælps Team ...

Er du Læge, sygeplejerske, SOSU-ass., ambulanceredder, førstehjælpsinstruktør eller samarit og vil du gerne være en del af middelaldermiljøet og samtidig gerne hjælpe de som kommer tilskade - Så vil vi meget gerne høre fra dig - Se kontaktmuligheder under Kontakt

Det er frivilligt, altså ulønnet - men forplejning, godt og sjovt socialt samvær og et sted at sove, det får du. Ligesom din familie kommer gratis ind på de markeder hvor du er og hvor der er entre.

Din familie er velkommen til at være en del af vores lejr, de kan låne middelaldertøj af os.

Der er skader, især på de markeder hvor der er voldsomme sværdkampe - Vi har flere gange måtte sende 1-2 afsted på skadestue og et par gange sende bud efter ambulancen.

Under remedier kan du se hvad vi har af udstyr.

Green Fancy Line Md

Vores opgaver

Vi hjælper både aktører og publikum.

Det er ikke sjældent at en publikummer slår foden på en af de stor jernpløkke til teltene, eller de kommer lettere til skade eller får hvepse-bistik eller en aktør får forbrænding fra kogestederne ... ect.

Det kan gå hektisk til når der er turneringer - især når der der Battle of the Nations (BOTN) - det er kampe hvor der virkelig slås igennem.

I varmen dehydrere kæmperne og de bliver ofte enddog meget varme, derfor har vi altid mange køleposer med - kæmperne ved lige hvordan de hurtigt bliver kølet ned og klar til næste runde. Men de kan ikke gøre det selv da de er i fuld rustning.

ååhh jo, sværdene smutter også en gang imellem og så er der for alvor brug for os.

Green Fancy Line Md

Vi glemmer ikke at hygge

Det er vigtigt for os, at vi alle som en får nogen gode, sjove og hyggelige dage.